Offerte aanvragen
Leuke evenementen en smakelijke buffetten

Baroef Bokbier Fietstocht

01-10-2023

Welkom bij de 1e editie van de Baroef Bokkentocht!

Op zondag 1 oktober organiseren we samen met de andere locaties van Baroef de Baroef Bokbier Fietstocht. Tijdens deze mooie fietstocht van 20 km rondom Deurne bezoek je 5 van onze locaties, waar je bij elke stop kunt genieten van een ander biertje. En dat is nog niet alles, want bij elk biertje serveren we een lekkere bite!

Deelnemende locaties zijn:

  • Café D'n Borrel - Helmondseweg 2
  • Green Valley Estate - Bruggenseweg 11a
  • Het Dinghuis - Haageind 39
  • Natuurpoort De Peel - Leegveld 8a 
  • De Reizende Man - Liesselseweg 183

Ergens verstopt op de route staat Thuis Vieren met een gezellige pop-up bar! Hier verrassen we iedereen die mee fietst met ons Bonus Biertje!

De Baroef Bokbier Fietstocht begint om 13:00 en is rond 18:00 afgelopen. Je kunt op elke locatie starten en alle locaties in een volgorde naar keuze bezoeken. Desondanks hebben we een adviesroute opgesteld, welke hier is te bekijken. Met deze route begin je in het centrum van Deurne bij café D'n Borrel en eindig je bij ons, De Reizende Man, zodat je na afloop heerlijk kunt dineren. Elke eerste zondag van de maand om 17.30 uur hebben we namelijk het dinerbuffet

Mocht je nou niet van bokbier houden, maar wel graag mee willen fietsen? Dat kan natuurlijk ook! Je kan op elke locatie ook gewoon een drankje naar keuze bestellen.

De prijs voor deelname aan de Baroef Bokbier Fietstocht is € 29,79 per ticket. Voor tickets en meer informatie kijk op: www.baroef.nl/bokkentocht 

Ga terug naar het overzicht