Offerte aanvragen
Leuke evenementen en smakelijke buffetten

Kerstcantus

15-12-2023

Kerstcantus: Zingend de Kerst in!

Altijd al een cantus willen meemaken? Op vrijdag 15 december, tien dagen voor Kerst, organiseren we de gezelligste cantus van Deurne en omstreken om helemaal in de Kerststemming te komen! Beleef het ultieme kerstgevoel met heerlijke hapjes, lekkere drankjes en zing mee met de leukste kerstliedjes en favoriete meezingers.
Blèr uit volle borst mee met Mariah Carey, lekker vals op Halleluja en ga los op een klassiekertje van ABBA. Het komt allemaal voorbij! Dit is een superleuke moeder-dochter activiteit of ga lekker los met je vriendinnen/vrienden, familie, buren of collega's. Iedereen is welkom!

Met live muziek en een speciale act van de Cantuccini cactus band! 

Wat gaan we doen?
Voor degenen die alleen bekend zijn met het concept van een "biercantus", hier is een kleine uitleg over wat deze Kerstcantus uniek maakt ten opzichte van de bekende zuipfestijnen. Bij deze Kerstcantus staat gezellig meezingen met leuke liedjes centraal. Natuurlijk hoort daar een drankje bij, maar in plaats van alleen maar grote kannen bier, hebben we voor ieder wat wils. We zorgen bijvoorbeeld ook voor een flesje wijn of een kannetje water. In de pauzes gaan we rond met hapjes. Op biercantussen worden vaak straffen uitgedeeld, wat meestal samengaat met veel drinken en geknoei. Bij onze Kerstcantus blijft het leuk, grappig en een beetje vervelend om gestraft te worden... maar geen bende van ellende!
 

Programma
• 19.30 uur: Ontvangst met een kerstcocktail. 
• 20.00 uur: Aanvang cantus, een kleine uitleg en we gaan meteen van start!
• Tussendoor zijn er enkele pauzes waarbij we rondgaan met hapjes.
• 22.30 uur: Afronding van de cantus, nog tijd voor een borreltje na.
• 23.30 uur: Einde afkoop consumpties.

Wanneer & waar
Wanneer: Vrijdag 15 december 2023
Waar: in de zaal bij De Reizende Man

Tickets
Prijs: 35,00 Euro per persoon. Koop hier je ticket: www.tickets-deurne.nl
Iedereen is welkom, maar we houden het graag 18+. 

We hopen jullie allemaal te zien voor een avond vol gezang en plezier!

 

Ga terug naar het overzicht