Offerte aanvragen
Leuke activiteiten voor heel het jaar rond.

Binnen activiteiten

Barbecueworkshop
Een gezellige, smakelijke, maar vooral ook een leerzame middag! Met uitleg van een enthousiaste barbecuespecialist, met veel ervaring op dit gebied.
Samen bereiden we een vier gangen diner met diverse soorten technieken. Hierbij wordt alles duidelijk uitgelegd en worden er handige tips gegeven, die u gemakkelijk thuis kan toepassen.
Vanaf: € 37,50 per persoon - vanaf 20 personen
Bekijk hier workshop 1

Bekijk hier workshop 2
Bekijk hier workshop 3

 

Oud-Hollandse spelen
Een leuke activiteit voor jong en oud. Laat de groep vrij de spelletjes spelen of maak er een wedstrijdje van.

€ 85,00 per groep.

 

Bourgondische proeverij van bier
Wij presenteren een aantal verschillende bieren. Probeer te ontdekken hoe deze zijn qua smaak, geur en kleur en ga op zoek naar jou favoriete biertje. Hierbij serveren we een bittergarnituur en staan er pinda’s op tafel. Dit is geen proeverij voor echte bierkenners, maar een leuke activiteit voor een groep die een lekker drankje en hapje lust.

€ 15,00 per persoon (1 uur durende activiteit).
 

Cocktail shaken
Wie kent het beeld van Tom Cruise uit de film 'Cocktail' waar hij de meeste geweldige drankjes op de bar tovert niet? Maar hoe maak je nu zelf een goede en vooral lekkere cocktail? Tijdens onze workshop ga je na een korte instructie zelf aan de slag met het maken van één van de door ons geselecteerde heerlijke cocktails. Het gaat vooral om de juiste techniek en de balans tussen de diverse smaken. En natuurlijk mogen jullie de cocktails zelf proeven en opdrinken! Voor wie wil hebben wij ook alcoholvrije cocktails en voor de bierliefhebbers zelfs unieke Beertails.

Groepen t/m 15 personen € 150,00
Vanaf 16 personen € 10,00 per persoon
Tijdsduur: 60 minuten..


Casino spelen
Een spel Roulette of Black Jack, daar draaien onze croupiers hun hand niet voor om. Deze twee spellen worden gespeeld onder begeleiding. Eventueel gratis bij te nemen zonder begeleiding: De pokertafel.

€ 200,00 per groep t/m 30 personen.
Per 10 personen extra: € 35,00 totaal.


Darts
Een vriendschappelijke competitie darts, zetten we geheel voor u klaar. Wie wordt de nieuwe van Gerwen? € 50,00 totaal voor één baan. Elke baan extra: € 30,00 totaal.
 

Workshop Djembé
Uit uw muzikale talenten bij Djembé Bayasana en voel het ritme van Afrikaans trommelen. Dit is een leuke workshop voor jong en oud.

Bij De Reizende Man: € 17,50 per persoon per uur (max. 20 personen)
Op locatie (liessel): € 12,50 per persoon per uur (max. 15 personen). Half uurtje extra €5,-