Offerte aanvragen
De binnenhof, heerlijk bij kachel.

Binnenhof en terras

Binnenhof
De binnenhof kunt u bereiken via onze zaal. Achter De Reizende Man ligt een terras, de binnenhof, waar u uitkijkt op de tuin en de velden. Midden op het terras staat een openhaard. De muren en de glazen wanden rondom houden de wind goed tegen, zo blijft het lang warm. De binnenhof is overdekt met een natuurlijke beschutting van de blauweregen, zo worden u gasten beschermd tegen de hete middagzon.  
Er kunnen feestjes met een barbecue gegeven worden tot maximaal 60 personen. Dit is met hangtafels en krukken. Wilt u ook een aantal lage tafels met zitplaatsen erbij, ga dan uit van 40 personen. Kiest u voor allemaal zitplaatsen dan is de maximale groepsgrootte 20 personen.

Terras voorzijde
Aan de voorzijde van De Reizende Man hebben we ook nog een terras. Dit is geschikt voor kleinere groepen van ongeveer 20 personen. Het terras grenst aan het café dat middels een schuifdeur bij het terras betrokken kan worden. Zo is er plaats voor grotere groepen.

Neem lekker plaats in de schaduw onder de bomen of kies voor een plekje in de zon. Op het terras kan gebruik worden gemaakt van onze barbecue. Bij slecht weer kunnen we natuurlijk altijd nog naar binnen, dit kan ter plekke worden geregeld. 

Al onze terrassen en de tuin hebben een afscheiding van de weg of parkeerplaats, dus kinderen kunnen veilig naar buiten.

We willen het goede contact met onze buren heel graag behouden. Vandaar dat buiten eten kan tot maximaal 22.00 uur, daarna moet het feestje binnen voorgezet worden. Daarom is niet mogelijk om de muziekboxen buiten te plaatsen.