Offerte aanvragen
De binnentuin, heerlijk bij kachel.

Binnenhof en terras

Binnenhof
De binnenhof kunt u bereiken via onze zaal. Dit terras ligt achter De Reizende Man en kijkt uit op onze tuin en de velden. Midden op het terras staat een openhaard. Het geeft sfeer en warmte. De muren en de glazen wanden geven beschutting. Onze binnenhof is niet overdekt dus in de zomer kan er al snel genoten worden van de zon.
Er kunnen feestjes met een barbecue gegeven worden tot maximaal 60 personen. Dit is dan wel met hangtafels en krukken. Wilt u ook een aantal lage tafels met zitplaatsen erbij, ga dan uit van 40 personen. Met alleen maar zitplaatsen, kunnen we groepen van ongeveer 20 personen kwijt.
 

Terras voorkant
Aan de voorkant van ons pand hebben we ook nog een terras. Deze is geschikt voor kleinere groepen van ongeveer 20 personen. Het terras grenst aan het café. Door een lange schuifdeur te openen, kan er één geheel van worden gemaakt. Zo is er plaats voor grotere groepen.

Onder de bomen bent u beschut tegen de zon, maar er is ook ruimte om lekker in de zon te zitten. Hier kan gebruik worden gemaakt van onze barbecue. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze Ofyr barbecue. Een vuurschaal waarbij er op de rand van de schaal vlees en groentes gebakken kunnen worden. Dat allemaal met een vuurtje erbij, wat natuurlijk ook weer sfeer brengt.
Al onze terrassen en de tuin hebben een afscheiding van de weg of parkeerplaats, dus kinderen kunnen veilig naar buiten.

Lekker buiten eten kan tot maximaal 22.00 uur, daarna moet het feestje binnen voorgezet worden. We willen het goede contact met onze buren graag behouden. Helaas is het om deze reden ook niet mogelijk om de boxen van de muziek buiten te plaatsen.