Offerte aanvragen
Sfeervolle zaal voor een goed feestje!

De Zaal

Onze zaal
De zaal is een mooie ruimte, geschikt voor groepen van alle soorten en maten. Afhankelijk van het soort feest passen we de inrichting aan.

De zaal voor een lunch, diner of feest met zitplaatsen
Bestaat uw gezelschap vooral uit oudere gasten, dan is het aan te raden om vooral allemaal zitplaatsen te nemen. We kunnen zorgen voor zitplaatsen aan ronde tafels en blokken of juist met lange tafels. Is uw gezin met bijvoorbeeld 9 personen, dan kunnen we een tafel klaarzetten met dit aantal personen. Zo is alles naar uw wens aan te passen.

De zaal is geschikt voor maximaal 75 zitplaatsen. Wanneer u met meer personen bent, dan kan het café erbij betrokken worden. Ook kunt u er voor kiezen om een aantal hoge tafels met krukken erbij te nemen. 
Wanneer u met minder dan 40 personen bent, adviseren we u het café te reserveren. Maar toch is de zaal ook voor een kleiner gezelschap een gezellige ruimte. We kunnen de zaal gemakkelijk kleiner maken door bijvoorbeeld een deel af te schermen met een buffet of met eventueel de dj.

De zaal voor een feestavond met vooral hangtafels.
Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een feestavond de zitplaatsen te vervangen door hangtafels. We zorgen altijd voor voldoende krukken, maar er kan natuurlijk ook nog een lage tafel met stoelen voor de oudere gasten klaargezet worden.
Onze zaal is op deze manier geschikt voor maximaal 120 personen maar is eenvoudig uit te breiden naar een ruime zaal voor gezelschappen tot 300 personen. Dit doen we door het café erbij te betrekken. De wand gaat eruit en het raam verdwijnt in de bar zodat de zaal één geheel wordt.
Bij deze inrichting van de zaal is het ook heel gemakkelijk om de zaal wat kleiner op te stellen zodat het ook met groepen van 50 personen een gezellige ruimte is. Bent u met minder dan 50 personen? Dan raden we het café aan.

Wat maakt de zaal uniek?
Onze zaal is niet te vergelijken met andere zalen in Deurne. Het is zeer sfeervol ingericht en overdag is er veel natuurlijk licht van buiten. De ruimte is hoog waardoor het ruimtelijk kijkt.
Verder beschikt de zaal over een dansvloer met ledverlichting en showverlichting. Dit maakt uw feest helemaal compleet.
In onze open keuken kunnen we ter plekke koude en warme gerechten bereiden. Naast een bakplaat hebben we ook de “Black Bastards”; onze barbecues, waar we gerechten op kunnen grillen. Een hoofdgerecht bereid op de barbecue of allemaal kleine gerechtjes ter plekke bereid; “Live Cooking” geeft meer sfeer in uw feest.
Aansluitend aan de zaal vindt u een gezellige binnenhof met een open haard en glaswanden voor de wind. Ook is de vlonder met de tuin te bereiken via onze zaal.