Offerte aanvragen
Dineren van mooi ingedekte tafels tot uitgebreid buffet.

Dineren

Bij ons kunt u met uw gezelschap heerlijk dineren, een paar uurtjes of avondvullend. Dit kan met gezelschappen vanaf 15 personen. Bent u met minder, dan verwijzen we u naar het dinerbuffet dat we elke eerste zondag van de maand serveren of naar onze collega's van Natuurpoort De Peel

Vanaf 20 personen bepaalt u zelf wat er wordt geserveerd. De kok bepaalt wel het bijpassend aardappelgarnituur, de groentes en de salades. Hierbij onze diners op een rij:

Drie gangen diner op tafel geserveerd.
We serveren drie gangen op tafel. Bekijk hier onze dinerlijst voor een drie gangen diner.

Vier gangen diner op tafel geserveerd.
Een vier gangen diner is te reserveren. Bekijk hier onze dinerlijst voor een vier gangen diner.

Drie gangen dinerbuffet
Vanaf 25 personen kunt u ervoor kiezen om een dinerbuffet te nemen. Hierbij de keuzelijst voor een drie gangen dinerbuffet


Vier gangen dinerbuffet
Ook dit is te reserveren vanaf 25 personen. Bekijk hier onze lijst voor een vier gangen dinerbuffet.

Elke eerste zondag van de maand.
De eerste zondag van elke maand serveren we een vier gangen dinerbuffet. Hier kunnen ook kleinere gezelschappen aan deelnemen. Dan serveren we het vier gangen dinerbuffet voor een speciale prijs van € 21,50 per persoon.

Luxe dineren
Op zoek naar een luxe diner op maat? Wij denken hiervoor graag met u mee. Invulling, aantal gangen en prijzen op basis van uw keuzes. We plannen hier graag een afspraak voor in dus neem gerust contact met ons op.  

Diëten
Zijn er vegetariërs in de familie of komt er een gast mee eten, die alleen glutenvrij eet? Dit is bij ons geen probleem. Ook met andere diëten kunnen we gewoon rekening houden. We serveren voor hen een apart menu, zodat iedereen heerlijk mee kan eten.