Offerte aanvragen
Gerechten ter plekke bereid in de openkeuken.

BarbecueŽn

Eén van onze specialiteiten is het barbecueën. Voorheen organiseerde we elk jaar het barbecue evenement Vuur en Vlees. Tegenwoordig heeft Green Valley Estate het evenement overgenomen, maar waar we nog ieder jaar de heerlijkste gerechten van de barbecue serveren met ons team De Reizende Mannen. 

Barbecueën kan bij ons niet alleen buiten op ons terras maar kan ook in onze open keuken. Bij reservering van de zaal kunnen we het hoofdgerecht bereiden op onze “Black Bastards”. Bereiding op de “Black Bastard”, "Green Egg" of “Primo Grill” geeft het vlees een heerlijke smaak.

Naast deze barbecues hebben we ook een Ofyr barbecue. Dit is een vuurschaal waarbij het vlees op de rand van de schaal gebakken wordt. Gezellig samen met uw gezelschap om het vuur heen en samen de gerechten bereiden. 

Barbecues
Bekijk hier de mogelijkheden aan barbecues.

Compleet diner van de barbecue
We bereiden een compleet diner van de barbecue. Hierbij gaan we vijf keer rond met de keuzes die jullie maken aan de hand van deze lijst. Alles wordt ter plekke bereid en meteen rondgebracht. Dit kost wel tijd, houdt er dus rekening mee dat het uitreserveren van de gerechten 4 uur tijd in beslag neemt.

Feestavond “live cooking”
20.00 uur: Ontvangst van de gasten met koffie/thee en soesjes/bonbons
             Er staan chocolaatjes en pinda’s op tafel.
             Gedurende de avond gaan we rond met:
                   •  Roggebrood met huisgemaakt paté en bosbessenjam
                   •  Mini saté stokjes met saté saus
                   •  Pizza puntjes
                   •  Hamburger XS
              Bij reservering van de zaal worden bovenstaande gerechtjes bereid
              en geserveerd vanuit onze open keuken.
              Warme gerechten komen van de “Black Bastard” en hebben
              daarom een unieke smaak.
00.00 uur: Als laatste gaan we rond met puntzakjes friet
01.00 uur: Afsluiting van de avond.

Prijs op aanvraag per persoon.

Feestavond “live cooking deluxe”
20.00 uur: Ontvangst van de gasten met koffie/thee en petitfours
            Er staan pinda’s, chips en zoutjes op tafel.
            Gedurende de avond gaan we rond met:
                   •  Gamba spiesje
                   •  Spareribs met maïs
                   •  Bladerdeeg met rauwe ham
                   •  Warm lauwe zalm op toast
             Bij reservering van de zaal worden bovenstaande gerechtjes bereid
             en geserveerd vanuit onze open keuken.
             Warme gerechten komen van de “Black Bastard” en hebben
             daarom een unieke smaak.
01.00 uur: Als laatste gaan we rond met aardappelpartjes met knoflookmayonaise.
02.00 uur: Afsluiting van de avond.

Prijs op aanvraag per persoon.