Offerte aanvragen
Even er tussenuit, wandelend of op de fiets.

Fotogolf
Een leuke tocht waarbij u al golfend door het bos heen gaat. De holes kunt u vinden met een GPS-apparaat en de holes zijn geen gaten in de grond maar staan afgebeeld op de foto's.
Een geschikte activiteit voor jong en oud.
€ 5,00 per persoon.

GPS-wandeltocht
Een wandelspeurtocht door de bosrijke en landelijke omgeving van De Reizende Man met de GPS-apparaten. Zoek de kortste weg naar de verschillende punten en los de puzzel op. Ook mogelijk in het centrum van Deurne en omgeving de Peel.
Niet spannend genoeg, deze tocht is ook 's avonds mogelijk. 
€ 5,00 per persoon.

Wichelroedelopen
Niks zweverigs. Bijna een technische uitleg over aardstralen, magnetische velden en energieën. Ervaar het zelf met een wichelroede. Er zijn ook mensen die de wichelroede niet in beweging krijgen. Een leuke groepsactiviteit. Wel met respect voor onze man die de uitleg geeft over het wichelroedelopen.
€ 85,00 per groep, maximaal 20 personen.

Mountainbiken
Sportief door de bossen of een flink stuk langs natuurgebied De Peel met onze stoere mountainbikes. Routes in bruikleen. Eventueel zijn er douches beschikbaar bij Natuurpoort De Peel.
€ 11,50 per persoon

Solextochten
Twee uur met nostalgische solexen door de authentieke peeldorpen Helenaveen en Griendtsveen toeren. Tevens beschikken wij over elektrische scooters, voor wie geen solex mag rijden. Wilt u alleen solexen en geen gebruik maken van een arrangement of bent u met minder dan 10 personen? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze verhuurder: www.solexindepeel.nl
€ 30,00 per persoon.

Treinfiets*
Met een hele groep op 1 grote fiets. De tweepersoonskarretjes worden aan elkaar gekoppeld, waardoor er één grote trein ontstaat. Pret voor jong en oud.
Vanaf 12 personen.
€ 12,50 per persoon.

Tandemtocht*
Maak een leuke tocht met onze tandems. We maken een route door dit mooie landschap.
Eventueel uit te breiden met een rug-aan-rug tandem of een Giant Revive. 
Vanaf 12 personen.
€ 12,50 per persoon.

*Deze fietsen huren we bij een andere organisatie weer in. Aantallen veranderen kan 1,5 week van te voren. Ook is er helaas de regel dat er bij annulering, bijvoorbeeld door regen, toch nog 50% van de fietsen afgerekend dient te worden.
Onze excusses hiervoor.