Offerte aanvragen
Even er tussenuit, wandelend of op de fiets.

Wichelroedelopen
Niks zweverigs. Bijna een technische uitleg over aardstralen, magnetische velden en energieën. Ervaar zelf het lopen met een wichelroede. Een leuke groepsactiviteit.

€ 85,00 per groep, maximaal 20 personen.


Mountainbiken
Sportief door de bossen of een flink stuk langs natuurgebied De Peel met onze stoere mountainbikes. Routes in bruikleen. Eventueel zijn er douches beschikbaar bij Natuurpoort De Peel.

Vanaf 8 personen.
€ 15 per persoon


Solextochten
Met nostalgische solexen door de authentieke peeldorpen Helenaveen en Griendtsveen toeren.

vanaf € 32,00 per persoon.

Wilt u alleen solexen en geen gebruik maken van een arrangement of bent u met minder dan 10 personen? Neem dan rechtstreeks contact op met onze verhuurder: www.solexindepeel.nl

Treinfiets*
Met een hele groep op 1 grote fiets. De tweepersoonskarretjes worden aan elkaar gekoppeld, waardoor er één grote trein ontstaat. Pret voor jong en oud.

Vanaf 12 personen.
€ 15,00 per persoon.


Tandemtocht*
Maak een leuke tocht met onze tandems. We maken een route door dit mooie landschap. Eventueel uit te breiden met een rug-aan-rug tandem of een Giant Revive.

Vanaf 12 personen.
€ 15,00 per persoon.

 

*Deze fietsen/tandems/solex huren we bij een andere organisatie in. Aantallen veranderen kan tot minimaal 1,5 week van tevoren. Bij annulering, bijv. bij slecht weer, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.