Offerte aanvragen
Een gezellige ruimte voor kleinere gezelschappen.

Café

Het café
Ons café is een gezellige ruimte met veel ramen. Ook hier kunnen we de ruimte aanpassen naar uw gezelschap. Met alleen hangtafels, alleen maar zitplaatsen of een mix hiervan.
We kunnen de schuifdeuren geheel openen, zodat het terras erbij wordt betrokken. Hier kan er lekker in de zon gezeten worden of worden gebarbecued. Ook staat hier onze Ofyr barbecue. Een vuurschaal waar er op de rand van de schaal vlees en groentes gebakken kan worden. Met een vuurtje erbij, wat natuurlijk ook weer sfeer brengt.

Het café voor een lunch, diner of feest met zitplaatsen
Het café is een leuke ruimte voor kleinere gezelschappen. Door de aparte vorm van de ruimte is het mogelijk om maar een klein deel van de ruimte te gebruiken, dus ideaal voor kleinere groepen.
De gehele ruimte is goed voor grotere groepen van maximaal 50 zitplaatsen. Wanneer uw gezelschap groter is, kunnen we er hangtafels met krukken bijzetten of moet er toch uitgeweken worden naar de zaal.

Het café voor een feestavond met vooral hangtafels
Het café is een perfecte ruimte voor 60 personen. Een dj wordt in het midden geplaatst, een klein dansvloertje wordt gecreëerd, hangtafels met krukken worden er omheen gezet en een mooie grote tafel met een aantal zitplaatsen voor de ouderen wordt erbij gezet. Het plafond is wat lager dan in de zaal, dus geeft al snel een intieme sfeer.
Als u wat inschikt, kunt u gemakkelijk met 100 personen een feestje vieren. Dit noemen we dan een caféfeestje en is dus gewoon gezellig wat drinken met een muziekje erbij, dus geen dj met een dansvloer. Wilt u dit wel, dan raden we onze zaal aan.